پیتزا صبحانه

کمتر کسی پیدا می شود که عاشق طعم پیتزا نباشد. معمولا افراد پیتزا را بعنوان ناهار یا شام می خورند. اما با کمی خلاقیت و سلیقه می توانید پیتزایی مناسب برای صبحانه نیز تهیه کنید و روز خود را با این پیتزای خوشرنگ، مقوی و خوش مزه شروع کنید.

  1. فر را روشن کنید و تا دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.ژامبون ها را به قطعات ریز خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا برشته شوند.
  2. سینی فر یا قالب مخصوص پیتزا را با اسپری روغن کمی چرب کنید. خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید و وقتی به ضخامت مناسب رسید داخل سینی قرار دهید. پنیر موزارلا را روی خمیر قرار دهید، طوریکه کل سطح خمیر را بپوشاند.
  3. پنیر پارمزان را نیز اضافه کنید. ژامبون ها و گوجه های خرد شده را روی خمیر بچینید. دقت کنید که مواد بطور مساوی در تمام سطح خمیر پخش شده باشند.
  4. چهار تخم مرغ را روی خمیر بشکنید. بطوریکه در هر 1/4 خمیر یک تخم مرغ باشد. سپس پیتزا را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
  5. پیتزا را از فر خارج کنید. پیازچه و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید و این صبحانه خوشمزه و مقوی را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
خمیر پیتزا به مقدار لازم
پنیر موزارلا 1 فنجان
پنیر پارمزان خرد شده 1/4 فنجان
گوجه خرد شده 1 عدد
ژامبون گوشت 4 اسلایس
پیازچه و جعفری مقداری

یک نظر در : "پیتزا صبحانه"

  1. faezehsaghayi گفت:

    عالییییی مرسی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است