ماهی ماکرل با سالاد گریپ فروت و کلم قمری

ماهی ماکرل با سالاد گریپ فروت و کلم قمری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
می توانید این ماهی را روی باربیکیو هم بپزید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی ماکرل با سالاد گریپ فروت و کلم قمری:
کلم قمری، رازیانه و سیب را نازک خرد کنید. سپس برش های سیب را خلالی کنید.
بادام زمینی را بو دهید. اگر دسترسی دارید از دانه کاج استفاده کنید.
گریپ فروت را پوست گرفته و آن را فیله کنید. تکه های گریپ فروت را خرد کنید.
از ماهی ماکرل (Mackerel) استفاده کنید. داخل شکم ماهی را خالی کنید.
لیمو را حلقه حلقه کنید.

  1. برای تهیه سالاد، کلم قمری، رازیانه، سیب و گریپ فروت خرد شده را با هم ترکیب کنید. روغن زیتون و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی سایر مواد بریزید. با تکان دادن ظرف مواد را با هم ترکیب کنید. برای ترد شدن سالاد، بادام زمینی و برنجک را روی آن پخش کنید
  2. سبزیجات شامل جعفری و شوید و برش های لیمو را در شکم ماهی قرار دهید
  3. به ماهی به مقدار فراوان روغن بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید. آن را در فویل بپیچید و برای حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که مغز پخت شود، گریل کنید.
  4. ماهی ها را به همراه سالاد و در کنار برش های لیمو میل کنید.
کلم قمری 1 عدد
رازیانه 1 عدد
سیب 1 عدد
گریپ فروت ۲۵ گرم
بادام زمینی ۱ قاشق چای خوری
برنجک ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۴ عدد
ماهی ۱ عدد
لیمو به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
شوید به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است