فرنچ تست مخصوص صبحانه

تست فرانسوی
  1. خامه، تخم مرغ، عسل و نمک را هم بزنید و کنار بگذارید.
  2. فر را روی ۱۸۰درجه سلسیوس تنظیم کنید.
  3. هر دو طرف نان ها را به مدت ۳۰ثانیه در مواد تخم مرغ بخوابانید.
  4. کره را در ماهیتابه داغ کنید و هر دو طرف را بپزید تا طلایی شود.
  5. نانها را روی سینی بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  6. در صورت بیات نبودن، نان را در فر کمی خشک کنید تا کمتر مواد تخم مرغ را به خود جذب کند.

 

 

 

 

خامه رقیق یا شیر یک پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
عسل یا شکر ۲قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
نان تست خشک  ۶عدد
کره  ۴قاشق غذاخوری

 

یک نظر در : "فرنچ تست مخصوص صبحانه"

  1. ویدائو گفت:

    عالی دمت گرم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است