سوسیس خانگی

راز و رمز تهیه‌ سوسیس خانگی در به کارگیری به اندازه و مناسب ادویه‌های مختلف است. شما می‌توانید در تهیه‌ سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون بهره ببرید. بهتر است از مخلوط گوشت قرمز بدون چربی و گوشت سفید به نسبت ۱ به ۲ استفاده کنید.
  1. اول دور قهوه ای نان تست را ببرید و شیر را اضافه کنید و کنار بزارید تا شیر به خورد نون بره.
  2. مرغ یا گوشت چرخ شده را در غذاساز بریزید و با سیر میکس کنید تخم مرغ و سفیده را اضافه کنید و میکس کنید نون تست را فشار دهید تا شیر آن کاملا بریزد سپس به همراه خامه به بقیه مواد اضافه کنید ادویه ها وبقیه مواد موجود را اضافه و چند دقیقه میکس کنید.
  3. مواد رو در قیف بریزید و داخل غلاف سوسیس بریزید من سلفون رو باز میکنم و با قیف روی سلفون میریزم و رول میکنم و با خلال دندون قسمت هایی رو که هوا توشه سوراخ میکنم که قشنگ هوا گیری بشه بعد هر بار سوراخ کردن بازم رول میکنم بعد دو طرفشو مثل شکلات میپیچم و دو طرفشو با نخ یا سیم میبندم وسطشو هم میبندم یعنی سوسیس رو به ۲ قسمت تقسیم میکنم.
  4. در اخر تو یه قابلمه اب بریزید و یه سبد تو قابلمه بزارید طوری که اب با سبد برخورد نکنه سوسیسا رو بریزید تو سبد به این گونه بخارپز میشن به مدت ۱ ساعت بزارید بخارپز بشن با حرارت متوسط. بعد از سرد شدن داخل فریزر نگهداری کنید.
  5. این سوسیس رو میتونید با گوشت بوقلمون هم درست کنید.
  6. توی دستور چند قطره رنگ صورتی بود که من حذف کردم چون نمیخاستم ناسالمش کنم شما درصورت تمایل میتونید بزارید.
  7. این دستور بسی خوشمزه رو حتما امتحان کنید و به همراه خانواده از خوردن یه سوسیس سالم لذت ببرید.
گوشت قرمز یا مرغ ۸۰۰ گرم
خامه صیحانه ۱۰۰ میلی لیتر
نان تست  ۳ ورق
تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ سفیده
روغن مایع یا زیتون ۴ قاشق غذاخوری
شیر ۶ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
ادویه  پودر دارچین،زنجبیل، فلفل قرمز، فلفل سیاه ، تخم گشنیز آسیاب شده
نمک ۲ قاشق مربا خوری
پودر آویشن ۱ قاشق مربا خوری
میخک  2 عدد پودر شده
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق مربا خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته خمیر شده نصف  پیمانه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است