نان کدو حلوایی

کدو حلوایی از آن دسته از خوراکی ها است که خیلی چیزها می شود با آن درست کرد. از سوپ و خورش گرفته تا نان کدو حلوایی. در این مطلب هم طرز تهیه نان کدو حلوایی  را به شما آموزش می دهیم.

  1. آب ولرم و یک قاشق شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید و سرشو بزارید پنج دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد.شیر رو روی گاز گرم کنید و کره به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید و همش بزنید تا کره اب بشه بعد نمک و شکر قهوه ای و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید که شکرا حل بشه بزارید کنار که اگه خیلی داغ شده کمی خنک بشه دماش باید ولرم باشه وقتی که ولرم شد تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید اینحا میتونید کمی وانیل یا دارچین اضافه کنید
  2. خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و بعد پوره کدو حلوایی و بعد آرد رو اضافه کنید یک پیمانه آخر رو کم کم بریزید چون ممکنه زیاد باشه خمیرو سفت نکنید خوب ورز بدید تا خمیر صاف و یکدست بشه خمیرش چونکه شکر داره کمی چسبندس به جای اضافه کردن ارد دستتونو اردی کنید که به دستتون نچسبه.
  3. ظرف مورد نظرو چرب کنید و خمیرو بزارید توشو درشو بزارید و تو پتو بپیچونید و 45 دقیقه استراحت بدید تا عمل بیاد.
  4. بعد از عمل اومدن پف خمیر رو بگیرید و از خمیر چونه های کوچولو به اندازه پرتقال کوچیک بگیرید و با کف دست فشار بدید پهن بشه به ضخامت یک و نیم سانت و با چاقو 8 تا برش بزنید دور تا دورشو و وسط خمیر رو با انگشت یه سوراخ ایجاد کنید سینی فر رو با معجون جدا کننده چرب کنید(ترکیب مساوی آرد و روغن مایع و کره)
  5. نون هارو با فاصله از هم تو سینی بچینید و باز هم 45 دقیقه تو یه جای گرم استراحت بدید بهتره که روشو بپوشونید که رویه نبنده بعد از پف کردن ممکنه حفره وسطش پر بشه که دوباره باید با انگشت سوراخ کنید.
  6. روی نون ها رو سفیده تخم مرغ بمالید کمک میکنه که روی نون طلایی بشه به مدت 10 تا 15 دقیقه طبقه وسط فر با دمای 160 درجه بپزید من وقتی دیدم زیر نون طلایی شده چند دقیقه گریل زدم باید چک کنید دیگه زیر و روی نون باید طلایی باشه دقت کنید که زیر نون سریع میسوزه.
  7. به محض اینکه نونهارو از فر دراوردید داخل سوراخ هارو گردو که از وسط نیم شده بزارید و روی نون ها رو کمی کره اب شده بمالید تا براق به نظر برسن.
    و بعد نوووش جان کنید
آرد 4 پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر ولرم یک سوم پیمانه
شکر قهوه ایی یک چهارم پیمانه
شکر سفید یک چهارم پیمانه
کره 50 گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی یک پیمانه
خمیر مایع یک قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ یک عدد
کره آب شده یک چهارم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است