شربت پرتقال خونگی

یه چیزی درست کردم محححشر در حد وااااو خارجیا?? باور نمیکنید امتحان کنید خرجی نداره زحمت زیادی هم نداره

شربت پرتقال خووووشمزه تر و خوش عطررررر تر و غلیظ تر از شربتای پرتقال کارخونه ای
اصلا کارخونه ایا نمیدونم چرا تلخن اصلا هم عطر پرتقال نداره میدونید که همش اسانسه بدتر از همه پررره رنگه وااااای وای ولی این شربت هیچ کدوم از این مضریجاتو نداره و برای چندمین بار خیلی هم خووووش عطره??? شربت پرتقال

  1. آب پرتقال و شکر رو مخلوط کنید و هم بزنید بزارید روی حرارت متوسط تا جوش بیاد وقتی که جوش اومد حرارت رو کم کنید و هم بزنید کفی که روی شربت جمع میشه رو بگیرید تمام کف روشو خارج کنید و دور بریزید دوستان مرتب باید همش بزنید وگرنه سرریز میشه با اینکه شعلشو کم کم کرده بودم ولی هی بالا میومد و میخاست بریزه مرتب هم میزدم چند بارم قابلمه رو از رو حرارت برداشتم که سر نره و دوباره گزاستم سر حرارت
  2. خلاصه بعد از 45 دقیقه که جوشید ژلاتین رو اضافه کردم و 15 دقیقه بعد رنده پوست پرتقال رو اضافه کردم دقت کنید که هر جای پرتقال رو فقط یکبار به رنده بکشید که پوست نارنجی رنگش تنها رنده بشه و چیزی از پوست سفید وارد پوستاتون نشه
  3. بعد از اضافه کردن پوست پرتقال 15 تا 20 دقیقه دیگه بجوشه بعد خاموش کنید و شربتو از صافی رد کنید و بزاربد کنار تا خنک بشه و بعد بسته بندی کنید و بزارید یخچال یا کابینت .
  4. دیگه هروقت خواستید شربت پرتقال درست کنید نیازی به شکر نیست . شربت پرتقال. مزه چیز کیک. تزئینات کیک و دسر و پنکیک و و و و ……. موفق باشید.

 

آب پرتقال صاف شده 1 کیلو
شکر 1 کیلو
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری پر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است