شامی رودباری

اگر شما هم مثل من از بو و عطر و طعم روغن زیتون لذت میبرید و سرمست میشوید حتما این شامی خوشمزه وخوشرنگ را امتحان کنید.

  1. سیصد گرم گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده ،یک ق چ زردچوبه، یک دوم ق چ فلفل، نمک (به میزان دلخواه), یک ق چ گلپر و یک ق چ ریحان خشک پودر شده حسابی ورز داده تآ همه مواد یک دست و ترکیب شوند.
  2. نصف پیمانه روغن در ماهیتابه ریخته از مایع گوشت به اندازه یک گردو برداشته در کف دست گرد و سطح ان را صاف کنید. شامیها را در روغن سرخ کنید وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تآ طرف دیگرهم سرخ شود اما زیاد سرخ و خشک نشوند
  3. . دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و ارام هم بزنید تا رنگ بگیرد
  4. سپس دو تا سه عدد گوجه ابدار را رنده کرده به سس شامی اضافه کنید در تابه را بگذارید تا کمی بپزد وسس با شامی ها مخلوط شود.
  5. بعد از ده دقیقه شامی اماده است. این شامی به عنوان خورش با برنج کته که معمولا بدون روغن پخته شده و بآ زیتون پرورده وماست سرو میشود.
  6. دقت کنید این خوراک ان طعم اصلی و خوشمزه را زمانی دارد که شامیها در روغن زیتون سرخ بشوند. در رودبار معمولا از سبزی کوهی به نام پلنگ مش استفاده میکنند. اما زمانی که در دسترس نیست پودر ریحان خشک و گلپر استفاده میشود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است