قویماق(کاچی)

  1. ابتدا کره که درمحیط آشپزخانه بوده و نرم شده را داخل یک قابلمه مورد نظر روی حرارت بسیار کم آب می کنیم
  2. سپس آرد را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا کاملا کره جذب آرد شود
  3. سپس زرد چوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید
  4. سپس یک لیوان آب را داخل مواد ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود.
  5. سپس شکر را داخل مواد ریخته و درب ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم ۵ دقیقه با حرارت پایین جا بیفتد.
  6. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
  7. نکته‌ها:
    ۱. می توانید برای مقوی ترشدن این دسر پودر مغز پسته و پودر گردو و پودر بادام هم به مواد اولیه اضافه کنید.
    ۲. ما پودر مغزها را زمانی داخل فویماق استفاده مکنیم که برای خانم که تازه زایمان کرده است.
    ۳. میتوانید مغزها را خرد کنید وبریزید داخل قویماق زمانی که آب را اضافه میکنید.
    ۴. اضافه کردن ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده قویماق را خوشمزه‌تر می‌کند.
شکر 1 پیمانه
آب ۱ لیوان
کره محلی یا پاستوریزه ۱۵۰گرم
زردجوبه ودارچین به میزان لازم
آرد گندم ۳قاشق غذاخوری

 

یک نظر در : "قویماق(کاچی)"

  1. faezehsaghayi گفت:

    عالییییییییییییییییی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است