کوکوی ماش

  1. ماشها رو که قبلش خیس داده بودم با سیب زمینی گذاشتم بپزه..آب رو زیاد نریختم که در نهایت آب نداشته باشه…بعد از اینکه خوب پختن، تا گرم بود توی غذاساز ریختم و یه پیازم توش خرد کردم و انداختم و یه پالس دادم تا خوب له بشه مواد…اگه سیر دوست دارین..سیر هم توش بندازین
  2. وقتی خوب له شد، تخم مرغ و ادویه ها رو هم اضافه کردم..همراه گشنیز خرد شده
  3. ..همینجا اینو اضافه کنم..شما می تونی بدون تخم مرغ امتحان کنی…یه دونه توی روغن بندازین اگه خوب بود که هیچ اگه نه تخم مرغ اضافه کنین…کلا کوکو و کتلت درست کردن رو میشه خوب متوجه شد تخم مرغ یا آرد نیاز هست یا نه
  4. زرچوبه زیاد می زنم من توی کوکو معمولا…دوست دارم رنگ و روش رو…زیره هم که اختیاریه ولی بزنین توش :)))..خمیری به دست میاد که خیلی خوب فرم می گیره توی دست..مایه من احتیاج به هیچ نوع آردی نداشت..اما شما اگه دیدین خمیرتون شله می تونین کمی آرد سوخاری یا خمیر نون خیس خورده توش بریزین…خودتون دستتون میاد
  5. تابه رو با روغن گذاشتم داغ بشه….یه کاسه آب کنار دستم گذاشتم ..هربار دستم رو خیس می کردم و از موادم توی دست فرم دادم و توی روغن سرخ کردم هر دو طرف کوکو رو .
ماش 1 لیوان پر
سیب زمینی 2 تا بزرگ
پیاز یه دونه کوچولو!
سیر 2، 3 حبه درصورت تمایل یا برگ سیر
تخم مرغ یه دونه کوچولو
جعفری یا گشنیز دو سه قاشق خرد شده
پودر نان خشک یا آرد سوخاری 2، 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرچوبه و زیره به میزان لازم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است