ماست خونگی

ماست خانگی به طبع بسیار بهتر از ماست های صنعتی است چرا که به دلیل نداشتن مواد نگه دارنده فواید بیشتری دارد. برای اینکه ماست را در خانه درست کنیم و طعم خوبی به ماست داده باشیم باید نکاتی را رعایت کنیم که در ادامه می خوانید
  1. یه لیتر شیرو بجوشونید اجازه بدید از حرارت بیفته و کمی خنک شه حرارتش باید به اندازه ای باشه که دست گرماشو حس کنه ولی دستتون نسوزه
  2. دوقاشق ماستو اضافه کنید به شیر و خوب هم بزنید در ظرفو بزارید و لای پتو بپیچونید و اجازه بدید سه ساعت به همون حالت بمونه
  3. بعد از لای پتو در بیارید بزارید یخچال بعد از سرد شدن امادس نوش جان.
  4. نکته : اگر بعد از 3 ساعت نگاش کردید دیدید هنوز شله بدونید شیر سرد بوده یه ظرف پر از اب داغ کنید وظرف ماستو بزارید توش تا گرم بشه و ببنده.نکته نکته : اگر بعد از 3 ساعت دیدید هنوز کمی شله و سطح ماستتون پر ابه بدونید که شیرش خیلی گرم بوده پتو رو ازش کنار بزنید و اجازه بدید نیم ساعت به همون حالت بمونه.

 

شیر یک لیتر
ماست  2 قاشق غذاخوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است