شیرینی میکادو

میکادو هستن این خوشگل خوشمزه ها  که طرفدار زیادی هم دارن؟

  1. آرد را روی حرارت ملایم 20 دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بعد آرد نخودچی رو اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت دادیم روغن مایع را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن جامد و پودر کاکائو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم از روی حرارت برداشته و پودرقند و پودر هل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پودرقند داخل موادمون حل بشه اگر خیلی سفت بود میتونید کمی دیگه روغن اضافه کنید
  2. یه کم موادمون خنک که شد روی یه لایه نون از موادمون میمالم به اندازه یک میلیمتر و صاف میکنیم بعد لایه بعدی نون رو میزاریم و بعد لایه بعدی و هر بار با دست روی سطح نون فشار میاریم تا لایه ها به هم بچسبند به همین شکل ادامه میدهیم تا لایه آخر حین کار اگر مواد سفت و سرد شد کمی گرمش کنید.
  3. بعد داخل یخچال میزاریم و یه وسیله نه خیلی سنگین و نه سبک روی نونها میزاریم این کار باعث میشه مواد خوب به نون بچسبه
  4. 3ساعت که گذشت از یخچال بیرون میاریم و شکلات بنماری شده رو روش میریزیم و صاف میکنیم شکلات که سفت شد برشهای مستطیلی میدیم و نووووش جان
  5. شیرینی ها تو جعبه در دار یا تو یخچال یا فضای آشپزخونه نگهداری بشه.

 

آرد سفید ۱پیمانه
آرد نخودچی ۱پیمانه
پودرشکر ۱پیمانه
کره یا روغن جامد  نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودرکاکائو  یک قاشق غذاخوری
نان میکادو 5 ورق
پودر هل  یک قاشق چایخوری
شکلات به میزان لازم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای شاسپرنگ محفوظ است